OM OSS

Sailingcharter ger dig möjligheten att uppleva Stockholm från vattnet. Med bekväma stora segelbåtar tar vi dig runt på Stockholms vatten och du kan passa på att njuta lite extra! Vi och våra skeppare är entusiaster som gillar att segla, träffa nya gäster och uppleva seglingen med Stockholms siluett som bakgrund.

OM VÅRA BÅTAR

Någon av våra bekväma segelbåtar tar dig runt på Stockholms vatten. Miss Lazy är en välutrustad Bavaria 47 och det finns gott om utrustning och värme ombord. I salongen finns det gott om plats att umgås när seglingen är avslutad. 2 toaletter som kan användas under seglingen vid behov. Favoriten är förstås aftersail i sittbrunnen som också är en populär avslutning!

Vi kan båtar

BÅT

Känn farten och vinden ombord på våra trygga seglare som tar dig runt i skärgården. Du får en oförglömlig dag ombord tillsammans med vårt skepparpar.

Vi kan sjö och hav

SKÄRGÅRD

Mälarens vatten är fantastiskt och passar perfekt för en kvällssegling. Väljer du en dagssegling kan du välja mellan Mälaren och Skärgårdens alla pärlor!

Vi kan sjösäkerhet

SÄKERHET

Vi fokuserar på sjösäkerhet i alla dess former. Båt och besättning har de bästa förutsättningarna genom vårt systerbolag Seapax.

Rulla till toppen